Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  Zakelijke kleding op maat gemaakt

  house of dapper is gespecialiseerd in zakelijke kleding voor heren. Vele professionals lieten zich al naar tevredenheid een pak aanmeten door ons. Dat kan bij u op locatie. Deze flexibele werkwijze zorgt ervoor dat u zelf weinig tijd en moeite hoeft te steken in uw overhemd of pak op maat, alles werkt snel en gemakkelijk!

  we zijn klein, maar we doen grote dingen

  Ervaar de voordelen van een maatpak

  Wij werken alleen met de fijnste stoffenhuizen van de wereld. house of dapper is een plek waar je jouw tailor kunt vertrouwen, wetende dat het werk op de juiste manier zal worden gedaan en dat we gebruik maken van de fijnste stoffen en beste technieken.

  Wij helpen je graag aan een duurzame zakelijke garderobe. Draag je vaak pakken of is dit afwisselend? Laten we samen kijken hoe wij voor het seizoen een goede basis voor je kunnen creëren.

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  We hadden House of Dapper twee jaar geleden gevonden en we zijn nog steeds tevreden. Geweldige service en erg mooie stoffen.

  Dave - sales Shell

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  We hebben lang gezocht naar een goede zakelijke partner voor onze ondernemers. We zijn zeer tevreden met de kennis, kwaliteit en persoonlijke aanpak van House of Dapper!

  Jeroen Redder - business manager World Trade Center

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  Bedankt voor de fijne samenwerking. Ons team ziet er geweldig uit!

  Vera van Dreef - Event & marketing manager J. de Jonge
  wij werken met de mooiste stoffenhuizen in de wereld

  Meer dan 5000 stoffen

  je spreekt af met de eigenaar

  Afspraak bij jou op de zaak

  jouw maatpak zit als gegoten

  Pasvorm & tevredenheid garantie

  wij zijn de officiële tailors voor o.a. Rotterdam World Trade CenterInntel Hotels Rotterdam CentreJ. de Jonge GroupMarketing Impuls

  House of Dapper – Maatwerk voor de Moderne Man

  Ons boutique is een plek waar creativiteit, stijl, en duurzaamheid samenkomen. We nodigen je uit om langs te komen en te genieten van een persoonlijke en ontspannen ervaring.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?