Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  lookbook

  styled & tailored by our master tailor Wanissa Phromson
  stoffenhuizen: Loro Piana, Drapers Italy, Holland & Sherry, Fox Brothers, Angelico Collezione, Vitale Barberis Canonico
  dassen en pouchetten: Amidé Hadelin
  Fotografie door: Lana Hoang, Salva Mehtash, Xiovan Woen-A-Lien

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  Wauw! Gewoon wauw! Deze mensen weten wat ze doen. Mijn verloofde was bij de eerste afspraak met me mee gegaan (ze was er niet bij voor de ontwerpsessie), en ze zei "het was precies wat ik me had voorgesteld” en ik had precies hetzelfde.

  Korai

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  House of dapper is precies wat ik wou. Een klein en charmant boutique zaakje met een geweldige selectie aan stof. Wanissa geeft vakkundig advies, bruist van energie en je kan zien dat zij met passie haar vaak beoefent.

  Jeremy

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  Wat een feestje om hier mijn pak te kopen. Vond het bijna jammer dat hij al af was. Ga zeker langs zodra ik wederom een pak nodig heb.

  Almar

  Aliq uam non est mattis, pellent esque diam placerat. Etiam posuere quis quam a ultricies. Praesent varius augue urna. Sed ac odio aliquet, fringilla odio eget, la tiunt.

  Eugene Lane

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  Vanaf eerste moment heerlijk thuis/ huiskamer-gevoel. Ik werd erg goed geholpen met de juiste keuzes te maken en was meer dan blij met het eindresultaat. Het waren de ritjes naar Rotterdam dubbel en dwars waard!

  Norman

  Pellentesque enim sapien, rutrum nec lectust, interdum imperdie. Donec convallis, nisl quis congue efficitur, lacus ante ullamcorper mauris, effic itur.

  Louis Banks

  House of Dapper – Maatwerk voor de Moderne Man

  Ons boutique is een plek waar creativiteit, stijl, en duurzaamheid samenkomen. We nodigen je uit om langs te komen en te genieten van een persoonlijke en ontspannen ervaring.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?