Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  jouw trouwpak bij house of dapper

  JOUW TROUWPAK – JOUW EIGEN STIJL

  Hallo toekomstige bruidegom

  Je bent hoogstwaarschijnlijk hier omdat je zelf binnenkort gaat trouwen.

  Heb je al een idee van hoe je eruit wilt gaan zien? Vertel ons over jullie thema, verdere aankleding van het bruiloft en wat je zelf mooi vindt. Wordt het een bohemian bruiloft, of festival, tropical chique, winter of een vintage thema? Of doen jullie niet aan een thema, maar gewoon casual chique? Vertel het ons, wij zijn benieuwd naar jullie ideeën en denken graag met jullie mee.

  Welkom

  Via deze pagina gaan wij jou alle informatie te voorzien die je nodig hebt voor jouw trouwpak.

  Met alle liefde doen wij dit inmiddels 10 mooie jaren. De volgende tekst hebben wij dan ook geschreven uit de ervaringen van al die jaren. Wij hebben ons best gedaan om ons zoveel mogelijk in te leven in jouw zoektocht naar een perfect trouwpak.

  Allereerst; wees ervan bewust dat het laten maken van een trouwpak tijd kost. Begin er vroeg mee, maar time het goed. Trouw je bijvoorbeeld in augustus en wil je in de winter bij winkels langs gaan om te oriënteren? Vraag dan eerst wanneer de zomerstoffen binnen zijn. Het zou zonde zijn als je alleen de winterstoffen en de zomercollectie van het jaar daarvoor kunt bekijken.

  Het type stof, de kleur, de knopen, binnenvoering, tweedelig of driedelig? We hebben veel knopen door te hakken voor jouw trouwpak. Maar, no worries. Stap voor stap nemen we alles rustig door en komen we samen op de beste keuzes.

  Wanneer alle opties doorlopen zijn en de keuzes gemaakt zijn, is het aan ons om alles in werkelijkheid te brengen. Wij meten en lezen je lichaam op 40 punten na. En dan kunnen we beginnen met het maken van jouw droompak!

  We raden aan om (max) 2,5 tot 3 maanden van te voren langs te komen voor het maken van de keuzes. 

  We zijn er om je zo goed mogelijk te begeleiden

  Weet je al ongeveer wat je wilt? Wij hebben namelijk honderden stoffen waar jij je trouwpak van kunt laten maken. Heb je online bijvoorbeeld iets moois gezien? Sla dat dan op! Of hebben jullie een bepaalde stijl voor de bruiloft? Laat het ons zeker even weten bij het maken van de afspraak. Dan kunnen wij ons voorbereiden.

  En dan komt het; de eerste afspraak is de oriëntatie- en kennismakingsafspraak. Onder het genot van een kopje koffie proberen wij elkaar te vinden. Klinkt erg romantisch, maar dat is het ook (soort van). Wij begeleiden het gesprek door middel van gerichte vragen naar jullie grote dag. Hoe gaat het eruit zien? Wat is jullie stijl? Heeft er iemand een foto van de jurk die wij mogen zien? Waar gaan jullie trouwen? Hele belangrijke vragen, om te zorgen dat wij jou het beste kunnen adviseren. En andersom ook natuurlijk: Jij en je gasten zullen vast en zeker vele vragen hebben voor ons. Zo praten we 1 uur en soms zelfs 2 uur met elkaar! Iedere afspraak gaat net anders 🙂

  Na een kennismakingsgesprek heb je veel meer inzicht in de mogelijkheden en combinaties. Vaak is het zo dat je eigenlijk al je perfecte match hebt gezien. We zullen jou eventueel gelijk opmeten en alles voor je vastleggen. Het kan ook zo zijn dat je nog andere afspraken hebt staan of nog twijfelt tussen een paar stoffen.

  de investering voor jouw trouwpak

  Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn in de prijzen. Het bedrag is namelijk een van de belangrijkste aspecten in het kiezen van een maatpak. Het is daarom fijn voor ons beide om te weten waar we aan toe zijn. Meestal vragen wij dan ook wat de begroting is voor het trouwpak. Wij gaan dan ook het liefst binnen deze begroting te werk. Daarnaast speelt het volgende ook een belangrijke rol in de prijsstelling:
  Welke items wil jij allemaal aanschaffen voor het bedrag? Sommige heren willen alleen een overhemd, een vestje en een pantalon/chino. Anderen gaan voor een tweedelig maatpak of voor driedelig maatpak met overhemd.

  wij werken met de mooiste stoffenhuizen in de wereld

  Meer dan 5000 stoffen

  we hebben 1 locatie, je spreekt af met de eigenaar

  Een echte boutique ervaring

  jouw trouwpak zit als gegoten

  Pasvorm & tevredenheid garantie

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  Wauw! Gewoon wauw! Deze mensen weten wat ze doen. Mijn verloofde was bij de eerste afspraak met me mee gegaan (ze was er niet bij voor de ontwerpsessie), en ze zei "het was precies wat ik me had voorgesteld” en ik had precies hetzelfde.

  Korai

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  House of dapper is precies wat ik wou. Een klein en charmant boutique zaakje met een geweldige selectie aan stof. Wanissa geeft vakkundig advies, bruist van energie en je kan zien dat zij met passie haar vaak beoefent.

  Jeremy

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  Wat een feestje om hier mijn pak te kopen. Vond het bijna jammer dat hij al af was. Ga zeker langs zodra ik wederom een pak nodig heb.

  Almar

  Aliq uam non est mattis, pellent esque diam placerat. Etiam posuere quis quam a ultricies. Praesent varius augue urna. Sed ac odio aliquet, fringilla odio eget, la tiunt.

  Eugene Lane

  ⭑⭑⭑⭑⭑

  Vanaf eerste moment heerlijk thuis/ huiskamer-gevoel. Ik werd erg goed geholpen met de juiste keuzes te maken en was meer dan blij met het eindresultaat. Het waren de ritjes naar Rotterdam dubbel en dwars waard!

  Norman

  Pellentesque enim sapien, rutrum nec lectust, interdum imperdie. Donec convallis, nisl quis congue efficitur, lacus ante ullamcorper mauris, effic itur.

  Louis Banks

  house of dapper is een plek waar je jouw tailor kunt vertrouwen, wetende dat het werk op de juiste manier zal worden gedaan en dat we gebruik maken van de fijnste stoffen en beste technieken.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  X