Trouwpakken door House of Dapper

Something blue, Retro, vintage, tropical chique,
festival, tweed, winterwedding. Welke stijl ben jij?

THE INTRODUCTION

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Heb je al een idee van hoe je eruit wilt gaan zien? Wellicht kun je ons meer vertellen over jullie thema, verdere aankleding en wat je zelf mooi vind qua stijl. Wordt het bijvoorbeeld een festival, tropical chique, bohemian winter, vintage thema? Of doen jullie niet aan een thema, maar gewoon casual chique? Vertel het ons, wij zijn benieuwd naar nieuwe ideeën.

THE OPTIONS

Het type stof, de kleur, de knopen, binnenvoering, het model… We hebben veel knopen door te hakken. Maar, no worries. Stap voor stap nemen we alles rustig door.

THE MAKING OF

Als alle opties doorlopen zijn en de keuzes zijn gemaakt is het aan ons om alles in werkelijkheid te brengen. Wij meten en lezen je lichaam op 40 punten na. En dan kunnen we beginnen met het maken van jouw droompak!

Let wel; we raden om (max) 2,5 tot 3 maanden van te voren langs te komen voor het maken van de keuzes. Hoe eerder hoe beter!

THE INVESTMENT

Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn in de prijzen. Het bedrag is namelijk een van de belangrijkste aspecten in het kiezen van een maatpak. Het is daarom fijn voor ons beide om te weten waar we aan toe zijn. Meestal vragen wij dan ook wat de begroting is voor het trouwpak. Wij gaan dan ook het liefst binnen deze begroting te werk.

Daarnaast speelt het volgende ook een belangrijke rol in de prijsstelling:
Welke items wil jij allemaal aanschaffen voor het bedrag? Sommige heren willen alleen een overhemd, een vestje en een pantalon/chino. Anderen gaan voor een tweedelig maatpak of voor driedelig maatpak met overhemd. Hieronder een grove schatting van investering:

Light

€499 - €739

Voor de heren die geen pak willen dragen. Geschikt voor zowel een huwelijks-outfit of om jullie samenlevingsovereenkomst te vieren

  • Custom Shirt (overhemd)
  • Vestje
  • Pantalon/Chino

Medium

€749 - €1299

Je kunt ervoor kiezen om het jasje en broek in dezelfde kleur te doen of juist niet.

  • Custom Shirt (overhemd)
  • Tweedelig Maatpak tailored by House of Dapper

Heavy

€1199 - 1699

Helemaal compleet met een vestje. Hierbij heb je allerlei mogelijkheden. Wil je het trouwpak volledig in één kleur, het vestje in een andere kleur óf juist alles anders?

  • Custom Shirt (overhemd)
  • Driedelig Maatpak tailored by House of Dapper

we vergezellen jou op een van jouw belangrijkste tochtendie naar het altaar