Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  ambacht bij house of dapper

  True boutique tailor

  Wij nodigen je uit in onze wereld waar je samen met ons kunt creëren. Ons einddoel is om kleding te ontwikkelen dat het normale, gedateerde of binnenkort-gedateerde overstijgt. Wij streven ernaar om iets te creëren dat je echt je eigen kunt noemen – waar je je altijd zelfverzekerd en trots in kunt voelen.

  Wij bieden de volledige tailored ervaring voor alle investeringsniveaus – of het nu gaat om een volledig kasjmier jasje van Holland & Sherry, een custom tweed-pak voor de winter of een tailored smoking waar je het ja woord in zult uitspreken. Wij zijn house of dapper zeven jaar geleden begonnen om samen met jou echt unieke stukken te ontwikkelen… zonder Saville Row prijzen te vragen.

  Ons boutique ligt in de kern van Rotterdam, in het rijksmonument Koningin Emmaplein. De bruisende stad is om ons heen, maar bij house of dapper heerst er rust. We nemen tijd voor onze klanten. Er werken geen verkopers bij house of dapper, we hebben geen meerdere filialen. Je spreekt altijd af met de eigenaar en tailor. We denken met je mee en bieden een ervaring die je tegenwoordig zelden meer ziet.

  house of dapper is een plek waar je jouw tailor kunt vertrouwen, wetende dat het werk op de juiste manier zal worden gedaan en dat we gebruik maken van de fijnste stoffen en beste technieken.

  Fotografie door Quattro Studio Photography
  true tailor

  House of Dapper

  Maatwerk is meer dan kleding knippen, passen en afwerken. Het is een kunst. Het is ontwerp. Het is een betaalbare investering – een investering die lang meegaat. Jouw maatkleding is “lang houdbaar” en wordt vaak de staple in jouw kledingkast. Op maat gemaakte kleding geeft het karakter, de persoonlijkheid en het zelfvertrouwen weer van de persoon die ze draagt.

   

  Wat doet een echte tailor? Hieronder zijn een aantal diensten die onze tailor doorgaans uitvoert:

  • adviseren en helpen bij het kiezen van stoffen, kleuren en geschikte stijlen die jou specifiek goed staan
  • bij een trouwpak: meedenken aan jouw thema om zo samen met jou de perfecte trouwpak te ontwerpen
  • professionele metingen om te zorgen voor perfect passende kleding
  • lichaamsvorm en houding beoordelen om zo nodig unieke aanpassingen te maken
  • naald en draad of een naaimachine gebruiken om kleding te naaien

  Onze tailor brengt kleding tot leven en transformeert stof in gepersonaliseerde, unieke kunstwerken. De ervaring, zorg en aandacht van Wanissa heeft geleid tot een grote vraag voor bruiloften, bedrijven en dagelijks gebruik. We scoren gemiddeld een 9.9 op Perfect Wedding en 4.6 op Google Reviews.

  house of dapper is een plek waar je jouw tailor kunt vertrouwen, wetende dat het werk op de juiste manier zal worden gedaan en dat we gebruik maken van de fijnste stoffen en beste technieken.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  × Hoe kan ik je helpen?