Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  maatkleding

  het proces van maatkleding
  bij house of dapper

  Als u de mogelijkheden voor maatkleding met house of dapper wilt verkennen (en nog niet zeker bent), raden we u aan om een ​​afspraak te maken voor een consult om ons proces en onze opties gedetailleerder door te nemen.

  Wanneer u besluit om met ons samen te werken bij het creëren van uw maatpak, maatjasje of maatshirt, zullen we u in een afspraak van ongeveer 90 minuten op 40 punten opmeten, de stoffen uitkiezen en adviseren over details van uw maatkleding.

  Afspraken voor alleen maatjasjes zijn ongeveer 60 minuten en alleen maatshirts ongeveer 30-40 minuten.

  De totale tijdlijn voor een maatpak is zes weken (5 weken productie, 1 week voor eventuele wijzigingen / aanpassingen). De productietijd voor maatshirts is vier weken. Na productie hebben we een fitting om ervoor te zorgen dat alles aan onze normen voldoet. Noodzakelijke aanpassingen zullen worden uitgevoerd binnen onze lokale workshop.

  Zodra we het proces hebben voltooid en u tevreden bent met de pasvorm, slaan we uw meest recente metingen op in ons systeem. Voor toekomstige bestellingen hoeft u alleen stof- en stijldetails te kiezen om extra maatkleding te bestellen.

  house of dapper is een kleine operatie. Wij hebben geen meerdere filialen of verkopers. U spreekt altijd af met de eigenaar / tailor die u door het gehele proces leidt.

  Naast mtm-kleding bieden we ook bespoke maatkleding, waarbij alle kleding 100% handgemaakt is in Italië. Dit proces duurt meestal ongeveer tien weken van begin tot eind. Als u op maat bespoke maatkleding met house of dapper wilt verkennen, informeer dan op bespoke@houseofdapper.nl met details over het project.

  House of Dapper – Maatwerk voor de Moderne Man

  Ons boutique is een plek waar creativiteit, stijl, en duurzaamheid samenkomen. We nodigen je uit om langs te komen en te genieten van een persoonlijke en ontspannen ervaring.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?