Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  Ongeëvenaard vakmanschap

  Jouw Maatshirt bij
  House of Dapper

  Trends komen en gaan, maar echte stijl blijft altijd.
  Bij ons draait alles om een ontspannen sfeer waarin je kunt genieten van het proces van het kiezen en ontwerpen van jouw perfecte op maat gemaakte overhemd. Duurzaamheid moet voelen als een natuurlijke keuze, en daarom streven wij ernaar om een omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt.

  Vakmanschap met een glimlach

  Het draait allemaal om jou, je stijl en je comfort. Wij kunnen bijna elk overhemd maken dat je in gedachten hebt. Er zijn tientallen kraagstijlen (en varianten binnen die stijlen), manchetstijlen, knoopstijlen, voor- en achterstijlen. Onze overhemden variëren van formeel, smoking, tot casual, zoals safari-stijl met korte mouwen.

  Het process van maatshirts bij
  house of dapper

  Door de extensieve ervaring van House of Dapper heb je bij ons in de meeste gevallen genoeg aan twee afspraken.

  1
  2
  3
  1
  2
  3

  Ontwerp & Fitting

  Je spreekt af met onze tailor Wanissa en bespreekt samen wat we gaan doen. Jouw maten worden opgemeten onder het genot van een drankje. Dit is wanneer je een stof kunt kiezen en we zullen je door het ontwerpproces begeleiden.

  Fitting II

  Je past jouw maatshirt af en als je tevreden bent met de fit, neem je jouw shirt gelijk mee naar huis. Eventuele aanpassingen zullen we verwerken in ons eigen atelier en doorvoeren op jouw persoonlijke shirt patroon.

  Vervolgbestellingen

  Vanaf hier kunnen we op elk moment shirts voor jou nabestellen. Er is geen pasbeurt of persoonlijke afspraak nodig. Je geniet bij nabestellingen van een korting.

  Een aantal van onze favoriete maatshirts,
  in meerdere stijlen

  House of Dapper – Maatwerk voor de Moderne Man

  Ons boutique is een plek waar creativiteit, stijl, en duurzaamheid samenkomen. We nodigen je uit om langs te komen en te genieten van een persoonlijke en ontspannen ervaring.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?