Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  Vakmanschap op Maat

  Made-to-Measure Suits Pressure-Free Atmosphere

  Stap binnen in een oase van verfijning en duurzame stijl bij House of Dapper. We zijn niet zomaar een tailor. Hier draait alles om jou, de kunst van het vakmanschap in een ontspannen omgeving die ons onderscheidt van de rest.

  Ontspan en Geniet

  Hier vind je geen opdringerige verkopers. Onze sfeer is relaxed, zodat je de tijd kunt nemen, je opties kunt verkennen en weloverwogen keuzes kunt maken over jouw maatpak. Het draait allemaal om jou en jouw comfort.

  Jouw maatpak bij House of Dapper

  Wij geloven dat mode niet alleen indruk moet maken op je stijl, maar ook op de planeet. Onze stoffen worden zorgvuldig geselecteerd, en onze praktijken zijn milieubewust

  1
  2
  3
  1
  2
  3

  Ontwerp & Fitting

  Je spreekt af met onze tailor Wanissa en bespreekt samen wat we gaan doen. Jouw maten worden opgemeten onder het genot van een drankje. Dit is wanneer je een stof kunt kiezen en we zullen je door het ontwerpproces begeleiden.

  Fitting II

  Je past jouw maatpak af en als je tevreden bent met de fit, neem je jouw kleding gelijk mee naar huis. Eventuele aanpassingen zullen we verwerken in ons eigen atelier en doorvoeren op jouw persoonlijke patroon.

  Vervolgbestellingen

  Vanaf hier kunnen we op elk moment kleding voor jou nabestellen. Er is geen pasbeurt of persoonlijke afspraak nodig, het mag natuurlijk wel! Je geniet bij nabestellingen van een korting.

  Een selectie van onze maatpakken

  House of Dapper – Maatwerk voor de Moderne Man

  Ons boutique is een plek waar creativiteit, stijl, en duurzaamheid samenkomen. We nodigen je uit om langs te komen en te genieten van een persoonlijke en ontspannen ervaring.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  ×

  Hello!

  Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

  × Hoe kan ik je helpen?