Join the

house of dapper

family

We geven om onze klanten - jullie zijn een integraal onderdeel van wie we zijn. Join today.

  House of Dapper is een kleine operatie. Wij hebben één filiaal en geen verkopers in dienst. Je spreekt dus altijd af met de eigenaar / personal tailor die jouw door het gehele proces leidt.

  Je kunt ons contacteren voor een kennismakingsgesprek of begin vrijblijvend een chat met Wanissa via Whatsapp om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over je ideeën voor jouw trouwpak op maat of zakelijk maatpak (of eventueel andere kledingstukken).

  Boutique Atelier

  Hallo, welkom op onze website. Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte kleding die is vervaardigd met duurzame stoffen en materialen. Wij geloven in duurzame groei en we werken daarom met een maximum aantal klanten per jaar.

  Door gebruik te maken van traditionele kleermakerstechnieken zorgen we ervoor dat je zo lang mogelijk van jouw kleding kunt genieten.

  We bieden een breed scala aan services, waaronder het maken van overhemden, trouwpakken, maatpakken, het maken van maatjasjes, het verstellen en herstellen van kleding. 

  260119WS0058

  familiebedrijf

  Als gegoten

  Of je er nu op jouw best uit moet zien voor een belangrijke vergadering, een sollicitatiegesprek of gewoon voor jouw dagelijkse garderobe, wij werken met jou samen om ervoor te zorgen dat je de perfecte maatpak draagt.

  Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit stoffenhuizen zoals o.a. Loro Piana, Holland & Sherry, Drapers Italy, Vitale Barberis Canonico, en Marzotto. 

  Jouw trouwpak

  Het plannen van een bruiloft kan een overweldigende taak zijn. Wij zorgen ervoor dat het vinden van het perfecte trouwpak dat niet hoeft te zijn. Je bent in goede handen.

  We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en constructietechnieken om ervoor te zorgen dat jouw trouwpak jarenlang meegaat.

  Onze stoffenselectie omvat een breed scala aan natuurlijke vezels, waaronder wol, kasjmier, zijde en linnen. We kunnen ook biologische katoen en gerecyclede stoffen aanbieden.

  house of dapper is een plek waar je jouw tailor kunt vertrouwen, wetende dat het werk op de juiste manier zal worden gedaan en dat we gebruik maken van de fijnste stoffen en beste technieken.

  Follow Us
  Ig. Fb. Li.
  × Hoe kan ik je helpen?